DEW - logo - За цялото Семейство

Често задавани въпроси

Събрахме за Вас най-важните и интересни въпроси относно продуктите Дю ( DEW ) и даваме отговор на всеки от тях.

Дезинфектантите на „ДЮ”, дезинфектантите за ръце и освежителите за въздух са 99,995 % ефективни при унищожаване на бактерии, вируси, гъбички и спори. Когато тези продукти осъществят контакт с бактерия, те предизвикват неравновесие в клетъчните повърхности, което поврежда защитите на бактерията и позволява на активното вещество – хипохлорната киселина да я обезвреди. „Дю” се справя поне 30 пъти по-бързо отколкото най-добрата белина за битови нужди, като в допълнение е много ефективна при унищожаване на вируси, при това, без да се употребени остри химикали.

Активната съставка и в двата продукта е електролизираната вода: безопасна за употреба, по-мека за кожата и безопасна за природата, продуктите „ Супер чисто ” и пяната на „Дю” са 100 % биоразградими, не съдържат остри химикали, хипоалергени, не са дразнещи и не оцветяват. По време на електролизата, течността произвежда натриев хидроксид. Малко количество от него създава ефективна и нежна почистваща съставка.

Не. „Дю” отговаря на изискванията на Европейския регламент ЕС (EN) 528 / 2012 за биоцидни продукти типизация 1 – 5, което означава, че се считат за одобрени, за употреба от хора и животни и са изпитани съгласно „BS EN 901” като дезинфектант за питейна вода подходяща, за употреба от човека.

Изпитанията, проведени според европейските регламенти показват, че дезинфектантите на „Дю”, дезинфектанти за ръце и освежителите за въздух са 99,995 % ефективни при унищожаване на бактерии, вируси и гъбички.

Тъй като са много високоефективни при унищожаване на бактерии, вируси и гъбички, без да вредят на околната среда и бидейки напълно съвместими с човека, дезинфектантите на „Дю”, дезинфектантите за ръце и освежителите за въздух могат да бъдат използвани почти навсякъде, където е необходима дезинфекция или почистване. Продуктът „ Супер чисто ” на „Дю” е наистина ефективен в помещения като баня и кухня, докато пяната на „Дю” е не само прекрасно меко почистващо средство за собствената Ви кожа, но също е чудесна за почистване на маратонки и бижута.

Продуктите на „Дю” не оставят петна или пръски, всъщност дори унищожават съществуващи биологични слоеве и хормонални остатъци, след което просто се изпаряват.

Една от съставните части на дезинфектантите, на „ДЮ”, дезинфектантите за ръце и освежителите за въздух е хипохлорната киселина, която, когато реагира с кислорода във въздуха изпуска малко количество газ, което е това, което можете да помиришете.

СНХ е съкратено от свободен наличен хлорин и в случая при дезинфектантите на „Дю”, дезинфектантите за ръце и освежителите за въздух, СНХ се състои от две съставки – хипохлорна киселина и ( около 245 милионни части (ppm) ) и натриев хидрохлорит  (около 15 милионни части (ppm) )

Хипохлорната киселина е това вещество, което нашите тела произвеждат, за да де борят с инфекциите, следователно свойствата й като средство унищожаващо бацилите са добре познати, тъй като нашите тела я произвеждат по естествен път. Това е активното вещество в дезинфектантите „Дю”, дезинфектантите за ръце и освежителите за въздух и е доказано, че унищожават 99,995 % от бактериите, вирусите, гъбите и спорите.

Продуктите на „Дю” са произведени чрез подаване на електрически ток през разтвор на дейонизирана вода със съдържание на сол с висока чистота ( натриев хлорид ), в съд със специално разработена мембрана. В процеса не се добавят никакви химикали. Всички продукти са натурални и 100 % биоразградими.

Най-доброто място за съхранение на продуктите, на „Дю” е хладно и тъмно място  (например шкаф ) и в оригиналната им опаковка.

Ако се съхраняват съгласно предписанията, продуктите на „Дю” ще бъдат годни за най-малко 6 месеца след отварянето. Съхранение на топло или отворено светло място ще предизвика съкращаване на срока, на годност, на продуктите, на „Дю”. Избягвайте ненужно отваряне на ( спрей ) бутилките, отваряйте само когато са празни и допълнете с готовата за употреба течност или с концентрат.

Краткият отговор е да, в случай, че са употребени като средство за дезинфекция на вода. През 2015 г. електролизираната вода е одобрена с Наредба 31 на Министъра на външните работи относно Наредба за снабдяването с вода ( качеството на водата ) 2000 за снабдяване на обществени места.

Продуктите на „Дю” няма да Ви навредят, необходимо е да изплакнете добре с чешмяна вода.

Нищо, вдишването няма да Ви навреди, нито на Вас, нито на Вашите деца или животни. Попадането на продукт, на „Дю” във въздуха убива бактериите, вирусите, спорите и полените. Известно е, че за хората страдащи от някои дихателни заболявания, това представлява облекчение.

Продуктите на „Дю” са антисептични и въпреки, че не са регистрирани като медицински продукти, независими тестове показват, че в допълнение към унищожаване на бактериите, предизвикващи инфекция, реактивният кислород в продуктите на „Дю” подтиква синтеза на ДНК и клетъчното делене като ускорява възстановяването на раните.

Продуктите на „Дю” представляват нежни дезинфектанти и е много малко вероятно да навредят на кожата, на Вашето бебе. Но както винаги трябва да се подхожда към бебетата, първо пробвайте на малка площ, за всеки случай. И не забравяйте, можете да дезинфекцирате гърнето и да изплаквате бебешките дрехи и спално бельо.

Продуктите на „Дю” могат да бъдат използвани по множество начини, за да се погрижите за Вашите домашни любимци. Редовното напръскване на техните места за спане, ще неутрализира миризмата на домашни любимци, както и бактериите. Можете да напръскате върху рани, за да подейства като антисептик.

Продуктите на „Дю” няма да навредят на растенията Ви, всъщност хората съобщават, че напръскването на отрязани цветя удължава живота им и засилва аромата им.

Продуктите на „Дю” не са разяждащи, затова има неща, с които не могат да се справят, като например отпушване на запушени канали, но затова пък може да се справят с почти всичко останало, убивайки на 99,995 % бактериите.

Нормалното pH е 6,5, но поради допустими отклонения в производствения процес, може да се колебае и понякога е малко по-ниско.

Унищожава Вирусите
Унищожава Вирусите
За цялото Семейство
За цялото Семейство
Не дразни кожата
Не дразни Кожата
PH съвместим с Kожата
PH съвместим с Kожата
Нежен към Кожата
Нежен към Кожата
Бърза Дезинфекция
Бърза Дезинфекция
Веган Продукт
ВЕГАН
PH съвместим с Kожата
ЕКО Продукт