Дезинфектанти без вредни химикали
Най-щадящите почистващи продукти в света

DEW

Почистващите продукти на „Дю” са следващото поколение екологични продукти. След употребата си, продуктите на „Дю” се разпадат до сол и вода, без да оставят никакви вредни за Вас и за природата вещества. Продуктите на „Дю” не представляват опасност за здравето, в случай на поглъщане или неволно попадане в устата, което е основната разлика в сравнение с други екологични марки.

Продуктите DEW (Дю) съдържат хипохлорна киселина, която се среща естествено в човешкото тяло, затова не са нужни ръкавици при употреба,  а освен това е и около 80 пъти по-ефективен при унищожаване на бактерии и вируси от продукти на основата, на спирт или на белина.

Продукти от Зелена серия

От две натурални съставки, ние създаваме две мощни течности, които са всичко, от което имате нужда, за да почистите и дезинфекцирате Вашия дом, училище или работно място.

Почистващите продукти на „Дю” с цветна маркировка в зелен цвят ( GREEN ) и – „ Супер чисто ”( SuperClean ) в наименованието, са готова течност и пяна, в контейнери, които могат да се допълват. Тези продукти почистват всичко, от фурната през бижута до Вашата собствена кожа. Продуктите на „Дю” са наистина забележително почистващо средство, превъзхождащо другите подобни продукти. Продуктите на „Дю” не са разяждащи, затова има неща, с които не могат да се справят, като например отпушване на запушени канали, но затова пък може да се справят с почти всичко останало, убивайки на 99,995 % бактериите.

Продуктите за дезинфекция на „Дю” с цветна маркировка в син цвят ( BLUE ) са освежители за въздух, дезинфектанти за ръце и за обща дезинфекция са контейнери с готовата течност, които могат да се допълват.

Активното вещество в нашите продукти за дезинфекция е хипохлорната / хипохлористата киселина (HOCL) често е причислявана като природен унищожител на бацили, тъй като това е, което нашата имунна система произвежда, за да се бори с инфекциите и точно поради тази причина не представлява опасност дори в случай на поглъщане, макар че е 80 пъти по-ефективна от спирт или белина при унищожаване на вируси и бактерии. „Дю” е правилният избор за дезинфекция на ръце, на въздуха, който дишате и на повърхностите, които всички докосваме. „Дю” отговаря на стандарт „ BS EN 14476 ”.

Продукти от Синя серия

В производството на почистващите продуктите Дю ( DEW ) не са използвани вредни химикали.

Ние от DEW СМЕ ЗА: 

Намаляване на пластмасата за еднократна употреба

Нашите бутилки са проектирани за дълготрайна употреба с отлични експлоатационни качества. Всеки отделен продукт подлежи на допълване и многократна употреба. Многократната употреба и рециклирането са част от нашата работа още от полагането на основите й.

Многократното използване на качествени и рециклируеми флакони

За повторно напълване може да използвате количество от Дю Пълнител за течност, обезмаслител и пяна за ръце и тяло, 5 l. Просто отлейте необходимото количество във празния флакон, затворете сигурно капачката и готово!
Толкова е лесно и бързо.

Намаляване на въглеродния отпечатък

Нашите 5-литрови контейнери са направени от 100 % рециклирана пластмаса. Средно за всеки допълнен литър, който използвате, Вие спестявате 1 кг. въглероден диоксид  ( CO2 ) ( изчисленията са основани на доверителното управление на CO2 )

Намаляване на химикалите в дома

Остри химикали, прекалено силни миризми и почистване носещо опасност за здравето могат да бъдат премахнати. Почистващите продукти на „Дю” са естествени, мощни и безопасни за употреба от членовете на семейството и около домашни любимци.

Намаляване на цената, на почистването

Защо да плащате прекомерно високи цени за продукти със средно качество? Нашият модел на производство осигурява продукти, които са не само по-меки и безопасни за Вас и за околната среда, но също са по-добри от гледна точка на разходите.

По-щадящо почистване, по-внимателно отношение към околната среда

Продуктите на „Дю” са наистина екологични, което ни разграничава от другите екологични марки. Ние сме шотландска компания, започнала екологична революция в почистването, от града, от който произлезе юта, мармалада и журналистиката – слънчевият Дънди. Ние имаме екологично отношение, „ зелена ” визия за бъдещето на почистването, „ задвижвани ” от електролизираната вода.

Нежен към Кожата
Нежен към Кожата
Бърза Дезинфекция
Бърза Дезинфекция
Веган Продукт
ВЕГАН
PH съвместим с Kожата
ЕКО Продукт