Наука

DEW

Почистващите продукти на „Дю” са следващото поколение екологични продукти. След употребата си, продуктите на „Дю” се разпадат до сол и вода, без да оставят никакви вредни за Вас и за природата вещества. Продуктите на „Дю” не представляват опасност за здравето, в случай на поглъщане или неволно попадане в устата, което е основната разлика в сравнение с други екологични марки.

Какво не притежават „Дю”?

„Дю” не съдържат остри химикали.

След употреба, продуктите на „Дю” се разграждат до сол и вода, без да причиняват никакви вреди на Вашето семейство, домашни любимци или на планетата.

В продуктите на „Дю” няма добавени ароматизатори, спирт, парабени, защото те са съвместими с кожата, както и стават за употреба от вегани.

Обикновените дезинфектанти, като хлор, белина и спирт са ефективни при унищожаване на бацили, но имат и своите недостатъци. Те могат да изострят кожни оплаквания и дихателни проблеми, както и да окажат тежък и неблагоприятен ефект върху околната среда.

Други екологични марки все още използват някои химикали, за да постигнат ефективност, а терминът „ на растителна основа ”, често е използван като хитър търговски трик. В тях има подобрения, но те продължават да носят символи за безопасност, които показват, че не са безопасни за Вас и Вашите близки.

Ако има препоръка за използване на гумени ръкавици, това говори достатъчно красноречиво относно всичко, което трябва да знаете.

DEW

Какво тогава е това, което „Дю” притежава?

„Дю” използва технологията за електролиза на вода

Взимаме разтвор на дейонизирана вода и високо пречистена сол, след което се прилага малко количество електрически ток в разтвора.

По този начин веществата в разтвора се разделят и се образуват две отделни активни съставки.

„Дю” обхваща диапазон от положително или отрицателно зареден разтвор, така че всички продукти се допълват или от синия (+), или от зеления (-) съдържател.

„Дю Суперклийн” ( нашият продукт с общо предназначение и обезмаслител ) е отрицателно зареден и създава натриев хидроксид за разграждане на мазнини, малкият електрически заряд върху молекулата на водата поляризира течността на повърхността, като увеличава ефикасността и същевременно осигурява почистване без следи. „Дю Суперклийн” почиства почти всички повърхности, но тъй като няма разяждащи свойства не може да се използва за отпушване на канали.

Дезинфектант „Дю” е положително зареден и създава хипохлорна киселина ( HOCL ). Тя е позната като „ природният унищожител на бацили ” и е това, което Вашата имунна система произвежда, за да се бори с вирусните инфекции.

Хипохлорната киселина се среща естествено в човешкото тяло, затова не са нужни ръкавици при употреба,  а освен това е и около 80 пъти по-ефективен при унищожаване на бактерии и вируси от продукти на основата, на спирт или на белина.

Положителният заряд на водните молекули разрушава външната стена на патогените за секунди. Окислителната реакция унищожава вирусите.

Някой друг произвежда ли електролизирана вода?

Краткият отговор е „да”, но повечето продукти на пазара не са стабилни и не издържат много дълго.

„Дю” е водещ производител на ново поколение дезинфектанти в световен мащаб. Единствената по рода си подобрена технология на „Дю” разделя положителните и отрицателните водни молекули, което е критично за стабилността, безопасността и ефективността на продукта. Стабилизираната хипохлорна киселина (HOCL) е вече достъпна като търговски продукт. Хипохлорна киселина на „Дю” е чиста и ненадмината по качество.

Нежен към Кожата
Нежен към Кожата
Бърза Дезинфекция
Бърза Дезинфекция
Веган Продукт
ВЕГАН
PH съвместим с Kожата
ЕКО Продукт

Съответствие с регулаторните изисквания

Продуктите на „Дю” не са опасни за здравето, следователно не е необходимо използването на предпазни средства или прилагане на наредби за контрол на опасни за здравето вещества.

Всички продукти за дезинфекция на „Дю” са успешно изпитани съгласно протоколите на стандарта BG EN ( европейски стандарт ).

С цел изпълняване на изискванията за регистрация по британския и европейския регламент за биоциди. Връзка: https://echa.europa.eu/regulations/biocidal-products-regulation/legislation ) ЕС 528 / 2012 „Дю” е вписана под чл. 95 от регламента за продуктови типове от 1 до 5.

BS EN 1499 – Химически дезинфектанти и антисептици: хигиенизатор за измиване на ръце.

BS EN 1500 – Химически дезинфектанти и антисептици: хигиенизатор за намазване на ръце.

BS EN 1650 – Количествено изпитване на суспензия за оценка на фунгицидна или дрождецидна активност на химически дезинфектанти и антисептици използвани за хранителни, индустриални, битови и институционални нужди.

BS EN 13623 – Количествено изпитване на суспензия за оценка на бактерицидна активност срещу легионела.

BS EN 13697 – Количествено повърхностно изпитване за оценка на бактерицидна или фунгицидна активност.

BS EN 14476 – Химически дезинфектанти и антисептици: количествено изпитване на суспензия за оценка на вирусоцидна активност в медицинска среда в допълнение, „ Екоанолитис ” избраха да допълнят тези задължителни изпитвания с:

BS EN 901 – Европейски стандарт за веществата, използвани за дезинфекция на питейна вода.

BS EN 1276 – Химически дезинфектанти тествани за бактерицидна активност.